Elektronische beveiliging

Elektronische beveiligingen zijn onder andere:

  • Alarmsysteem
  • Camerabeveiliging
  • Zelfsluitende sloten
  • Elektronische sloten
  • Codesloten

Alarmsystemen

Als u een ( Domestic ) alarmsysteem wilt aanschaffen, kunnen wij u helpen naar een passend systeem voor u te kijken. Bij een schouwing zullen we dan ook de eventuele zwakke bouwkundige plekken voor u kunnen benoemen. Het alarmsysteem is naast een hoop lawaai of door-melding uiteraard ook inzetbaar bij hulpbehoevenden. Één druk op de knop en uw alleenstaande ouder belt u op voor hulp! U kunt voor meer informatie over alarmering het best even op de website Electronic Security kijken.

Camerasystemen

Iedereen heeft een idee wat je daar mee kan.
Soms is het handig voor de preventieve waarden, soms is het handig als vastlegging van feiten.
De ene keer heeft u een hele hoge resolutie nodig zodat u precies kan zien, op foto kwaliteit, wie het was, een andere keer wilt u alleen maar zien of er iemand loopt.
Hoe hoger de resolutie…. hoe duurder het systeem. Mogelijkheid is hoge resolutie bij de entree en een lagere resolutie in een groot magazijn omdat daar slechts een overzicht nodig is van activiteiten.

Overige elektronica

Eletronische meerpuntsluiting, zelfsluitende sloten, toegangscontrole door elektronisch of mechanische sloten zijn allemaal zaken waarbij wij u kunnen adviseren voor u een keuze gaat maken. U kunt dan een onafhankelijk advies krijgen terwijl u zelf offertes aanvraagt. Er is veel vraag naar één tag waarmee het alarm kan worden bedient en de elektronische sloten of andere RFID lezers. Dit blijft goed zoeken en wij kunnen u daarin verder helpen. De verschillende RFID hebben veelal hun eigen bereik. Vooraf informeren, geeft naderhand geen onduidelijkheden of verkeerde aankopen.

Voor zo’n schouwing rekenen wij een uurloon omdat dit altijd maatwerk is.